Javastraat 281 2585 AL Den Haag | Boulevard 1 3707 BK Zeist
T 030 69 66364 | F 030 69 66365

mr. Karin Verweij

Advocaat

mr. Karin Verweij

Advocaat - Arrondissement Den Haag

Contacts

06 5111 6373
verweij@aprioriadvocaten.nl
Javastraat 281
2585 AL Den Haag

Karin Verweij adviseert haar cliƫnten in zowel bedrijfsjuridische/arbeidsrechtelijke vraagstukken als persoonlijke vraagstukken op het gebied van personen- en familierecht (echtscheidingen, verbreking samenleving).

In haar aanpak houdt Karin ervan om creatief naar zaken te kijken, waarbij zij het grotere geheel nooit uit het oog verliest en zeer betrokken is. Er zijn immers meer aspecten dan alleen de juridische die een rol kunnen spelen in het vinden van de optimale oplossing.

In arbeidsrechtelijke zaken treedt Karin zowel voor werkgevers als werknemers op. Zij heeft ervaring op het gebied van ontslagprocedures, het opstellen van vaststellingsovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten, reorganisaties en het oplossen van andere issues die kunnen ontstaan tussen werkgever en werknemer.

In overige bedrijfsjuridische aangelegenheden heeft zij ruime ervaring met het verbintenissenrecht, het opstellen en beoordelen van diverse contracten, het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden, het adviseren bij (complexe) onderhandelingen, het voeren van procedures en het adviseren over diverse andere bedrijfsjuridische vraagstukken die kunnen spelen binnen een onderneming. Karin heeft voordat zij zelfstandig advocaat werd in het bedrijfsleven gewerkt als advocaat en als hoofd Juridische Zaken, dus begrijpt ook heel goed hoe ondernemers tegen zaken aankijken.

In familierechtelijke zaken probeert zij allereerst te trachten dat partijen er samen uit kunnen komen, zonder lange en emotionele gerechtelijke procedures. Mocht dit niet lukken dan staat Karin u in procedures daadkrachtig bij en als er kinderen bij betrokken zijn dan zal zij hun belangen altijd voorop stellen.

Karin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht
– Personen en familierecht
– Verbintenissenrecht
– Ondernemingsrecht

Karin is advocaat in het arrondissement Den Haag.